FABRICA ESCAPE ROOM | TERMENI SI CONDITII

1.Rezervările se pot face atât telefonic cât și online. În ambele cazuri, rezervarea se va confirma printr-un e-mail care conține toate informațiile legate de aceasta. În cazul în care nu ați primit e-mail de confirmare, vă rugăm să ne contactați telefonic la +40 746 312 055 sau prin e-mail la room.escape@yahoo.com. Pentru anularea sau modificarea rezervării, participanții trebuie să contacteze echipa telefonic sau prin e-mail cu cel putin 2 ore înainte de rezervare.

FABRICA ESCAPE ROOM BUCURESTI

2.La joc pot participa echipe de 2 până la 5 membri. Minorii sub 14 ani pot participa numai în prezența unui adult. Echipele vor veni la data și ora rezervării. Participanților li se va face o scurtă prezentare despre joc și regulile de conduită din interiorul camerei. În caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii își rezervă dreptul de a întrerupe jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.

FABRICA ESCAPE ROOM BUCURESTI

3.Nu este permis accesul la joc sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În aceste cazuri organizatorii își rezervă dreptul de a anula sau întrerupe imediat jocul fără rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea nu este permis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante în incinta Escape Room. Fumatul este strict interzis în incinta Escape Room.

FABRICA ESCAPE ROOM BUCURESTI

4.Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului, ușa camerei în care se vor afla va fi incuiată. Aceasta se va deschide numai prin rezolvarea camerei sau la finalizarea celor 60 de minute de joc. În situații excepționale cauzate de probleme de sănătate sau de siguranță a participanților, organizatorii vor deschide de urgență ușa.

FABRICA ESCAPE ROOM BUCURESTI

5.Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului și pentru derularea corectă a acestuia vor fi urmăriți cu camera de supraveghere aflată în interiorul camerei. Utilizarea camerelor de supraveghere este necesară bunei funcționări a jocului. Organizatorii nu vor realiza capturi foto sau video în niciun moment al jocului.

FABRICA ESCAPE ROOM BUCURESTI

6.Persoanele care suferă de claustrofobie, atacuri de panică, astm, boli de inimă sau alte suferințe incompatibile cu jocul sunt sfătuite să nu participe. În cazul în care un participant aflat într-una dintre aceste condiții hotărăște să participe la joc, o va face pe propria răspundere. Escape room nu își asumă responsabilitatea pentru participarea la joc a persoanei respective. Dacă pe parcursul jocului persoana hotărăște întreruperea acestuia, organizatorii vor descuia ușa.

FABRICA ESCAPE ROOM BUCURESTI

7.Scenariile camerelor au fost realizate ținând cont de toate măsurile de precauție necesare: camerele nu conțin elemente dăunătoare sau vătămatoare pentru participanți.

FABRICA ESCAPE ROOM BUCURESTI

8.Jocurile sunt bazate pe folosirea inteligenței, a logicii și a intuiției. În nicio situatie nu este necesară folosirea forței. Orice daună adusă camerei sau obiectelor din interiorul acesteia va fi imputata echipei participante care a cauzat-o. Soluțiile jocurilor nu implică alterarea decorațiunilor, mobilierului, a instalatiilor de supraveghere, sunet, iluminat sau electrice.

FABRICA ESCAPE ROOM BUCURESTI

9.Obiectele marcate cu „DO NOT TOUCH” nu conțin niciun fel de indicii. Nu dezlipiți marcajele.

FABRICA ESCAPE ROOM BUCURESTI

10.Participanții înteleg și acceptă confidențialitatea jocului. Acesta nu va fi făcut public (nici parțial nici integral) de către participanți. Înregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocului sau a obiectelor din cameră este interzisă. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de către organizatori fără rambursarea contravalorii acestuia.

FABRICA ESCAPE ROOM BUCURESTI

11.Nerespectarea acestei reguli conduce la începerea demersurilor legale împotriva persoanei/persoanelor care divulgă informațiile confidențiale.

Declar ca am citit și înțeles termenele și condițiile jocului, precum și caracterul confidențial al acestuia.

VA MULTUMIM!
Echipa FABRICA ESCAPE ROOM BUCURESTI

str. 11 IUNIE, nr. 50, sector 4, BUCURESTI
Incinta “FABRICA PUB”
fabrica escape room

Vizitatori

Online: 0
Astazi: 0
Saptamana aceasta: 0
Total: 15