Rezervările la Fabrica Escape Room se pot face atât telefonic cât și online. În ambele cazuri, rezervarea se va confirma printr-un e-mail care conține toate informațiile legate de aceasta. În cazul în care nu ați primit e-mail de confirmare, vă rugăm să ne contactați telefonic la +40 746 312 055 sau prin e-mail la room.escape@yahoo.com. Pentru anularea sau modificarea rezervării, participanții trebuie să contacteze echipa telefonic sau prin e-mail cu cel putin 2 ore înainte de rezervare. La joc pot participa echipe de 2 până la 5 membri. Minorii sub 14 ani pot participa numai în prezența unui adult. Echipele vor veni la data și ora rezervării. Participanților li se va face o scurtă prezentare despre joc și regulile de conduită din interiorul camerei. În caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii își rezervă dreptul de a întrerupe jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.

Nu este permis accesul la joc sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În aceste cazuri organizatorii își rezervă dreptul de a anula sau întrerupe imediat jocul fără rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea nu este permis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante în incinta Escape Room. Fumatul este strict interzis în incinta Escape Room.

Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului, ușa camerei în care se vor afla va fi incuiată. Aceasta se va deschide numai prin rezolvarea camerei sau la finalizarea celor 60 de minute de joc. În situații excepționale cauzate de probleme de sănătate sau de siguranță a participanților, organizatorii vor deschide de urgență ușa.

Birou escape room bucuresti

Preturile sunt in functie de numarul de membri al unei echipe:
– 2-4 persoane 45 ron/persoana
– 5-7 persoane 40 ron/persoana

***

Elevii au reducere 20%*.

In zilele de luni-vineri, in intervalul 12:00-17:00, toate persoanele beneficiaza de 10%* reducere.

*Reducerile si promotiile mentionate nu se cumuleaza

Loading...